Meer over ons

Contact

  • Voor vragen staan we u graag te woord, klik op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om direct een email te versturen.
  • Wij reageren altijd zo spoedig mogelijk.

Meer informatie over de check in? Klik hier.

Residence Oude Haven

Residence Oude Haven is onderdeel van Familiebedrijf Groenendijk, een familiebedrijf met 80 jaar ervaring in onroerend goed. Vol trots bouwt Niels Groenendijk, vierde generatie Groenendijk, samen met een enthousiast team verder aan het bedrijf met een nieuwe tak van sport: vakantiewoningen in Zeeland. Bijzondere vakantiewoningen en vakantieprojecten in Zeeland waarbij onze familie ervaring met het bouwen en behouden van vastgoed goed van pas komt.

Residence Oude Haven is zo'n bijzonder en uniek project in Zeeland en we zijn dan ook ontzettend trots dat we hier ons steentje aan mogen en kunnen bijdragen. Vol enthousiasme gaan we het avontuur tegemoet en we hopen ons enthousiasme en liefde voor Zeeland over te dragen aan u: onze gast!

over ons
over ons

We zullen er alles aan doen om uw ervaring en avontuur in Residence Oude Haven zo fantastisch mogelijk te laten zijn, we zien u graag binnenkort! 

Contactformulier

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een onderwerp in.
Vul a.u.b een bericht in.