Hotel in Colijnsplaat

Residence Oude Haven, een luxe hotel in Colijnsplaat, biedt een warme en gastvrije plek aan de rand van Noord-Beveland. Het hotel beschikt over 18 hotelkamers en 12 weelderige appartementen, allen perfect voor een vakantie in het zuidwesten van het land. Eén van de vele voordelen van de locatie in Colijnsplaat is het uitzicht op de Oosterschelde.

Bekijk de kamers en appartementen

Hotelkamers in Colijnsplaat

De hotelkamers in Colijnsplaat zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. De familiekamer voor 4 personen bestaat uit 2 suites die van elkaar worden gescheiden door een tussendeur. Ideaal voor een weekendje weg met het gezin, een groep vrienden of een ander stel. Zo is er voldoende privacy, maar kunt u toch genieten van elkaars gezelschap. Ook zijn er privé terrassen mét uitzicht over het water. Wie wil dat nou niet?

Geniet van de sauna

Een aantal van onze hotelkamers beschikt over een eigen sauna, maar ook voor wie geen kamer met sauna heeft geboekt kan genieten van de sauna. Er is een sauna apart te boeken wanneer u verblijft in een hotelkamer met terras. Boek de kamer voor een dag en maak ongelimiteerd gebruik van de sauna. De Finse sauna maakt uw verblijf bij Residence Oude Haven compleet!

Luxe appartementen in Colijnsplaat

Liever nog meer ruimte dan in de familiekamer? Residence Oude Haven beschikt over ruime, moderne appartementen met of zonder wellness voorzieningen. De luxe appartementen zijn ingericht voor 4 tot 8 gasten. Hier vindt u alles wat u maar nodig kunt hebben tijdens uw vakantie in Colijnsplaat. Sauna, jacuzzi, balkon, (dak)terras? Residence Oude Haven heeft het allemaal! Bereid zelf een ontbijtje in de keuken óf bestel een vers ontbijt bij de lokale bakker en krijg deze voor de deur bezorgd. Dat is makkelijk!

Kortom, Residence Oude Haven is hét hotel in Colijnsplaat waar u moet zijn. Laat u onderdompelen in de schoonheid en natuur van de omgeving, zelfs al vanaf uw kamer of appartement.

hotel
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel