Hotel met jacuzzi in Zeeland

Op zoek naar een luxueus hotel met jacuzzi in Zeeland? Ontdek Residence Oude Haven in Colijnsplaat. Dit exclusieve hotel biedt stijlvolle suites en appartementen mét wellness voorzieningen. 

Hotel met jacuzzi op kamer in Zeeland

Het hotelappartement in Zeeland beschikt over een privé jacuzzi op de kamer. Dat is niet alles... Ook heeft u bij een verblijf in deze accommodatie ook uw eigen Finse sauna tot uw beschikking. Met deze heerlijke wellness voorzieningen, 3 slaapkamers, 2 badkamers, balkon en dakterras is dit het perfecte verblijf voor een ontspannen vakantie in Zeeland. Samen met de hele familie of vriendengroep! Er is tenslotte plek voor 6 personen. Wilt u gebruikmaken van de jacuzzi op de hotelkamer? Dan kunt u dit bijboeken tijdens het boekingsproces.

Heeft u genoeg aan een heerlijke sauna? Bij Residence Oude Haven vindt u ook andere accommodaties met sauna!

Weekendje weg naar Zeeland met jacuzzi

Residence Oude Haven is het ideale verblijf voor uw weekendje weg naar Zeeland met jacuzzi op de kamer. Tijdens uw weekendje weg is er van alles te beleven in en rondom Colijnsplaat. Ontdek het gezellige vissersdorpje of rijd via de Zeelandbrug naar het historische Zierikzee. Ook is het aan te raden om het leuke, leerzame Deltapark Neeltje Jans te bezoeken. 

Reserveer direct uw vakantie in Zeeland bij Residence Oude Haven en geniet van een ontspannen tijd in onze luxe hotelkamer met jacuzzi.

Boek hier de hotelkamer in Zeeland met jacuzzi

Hotelkamer jacuzzi
Hotelkamer jacuzzi
Hotelkamer jacuzzi
Hotelkamer jacuzzi
Hotelkamer jacuzzi
Hotelkamer jacuzzi
Hotelkamer jacuzzi
Hotelkamer jacuzzi